https://www.dropbox.com/s/cn1dzp0oadyf14q/waar%20is%20de%20Raadzaal.pdf?dl=0

Contact met het Gemeentehuis Cothen


Gemeentehuis Cothen, bedrijfsverzamelgebouw
Dorpsstraat 30a
3945 BL Cothen
T 0343 56 20 30
M 06 502 305 80
info@gemeentehuiscothen.nl

ROUTEBESCHRIJVING OPENBAAR VERVOER

Vanaf Utrecht cs
 
...rijdt bus 41 (richting Wijk bij Duurstede) naar Cothen. U stapt uit op de Provinciale weg. Hier loopt u Cothen in en volgt u de Dorpsstraat. Na de brug over de Krommerijn, de molen en de oude boomgaard vindt u het Gemeentehuis Cothen aan de linkerkant. (Vanaf de bushalte is het ongeveer 4 minuten lopen.)

Vanaf Amersfoort cs 
...rijdt bus 56 (richting Wijk bij Duurstede) naar Cothen. U stapt uit op de Provinciale weg. Hier loopt u Cothen in en volgt u de Dorpsstraat. Na de brug over de Krommerijn, de molen en de oude boomgaard vindt u het Gemeentehuis Cothen aan de linkerkant. (Vanaf de bushalte is het ongeveer 4 minuten lopen.)


ROUTEBESCHRIJVING AUTO


Op de A12 neemt u de afslag 'Wijk bij Duurstede, Bunnik, Odijk'. Aan het eind van de afslag gaat u richting Wijk bij Duurstede. U rijdt nu zo'n 10 km rechtdoor. U passeert Odijk en Werkhoven. Op de rotonde gaat u rechtsaf en rijdt u Cothen in. Na de brug over de Krommerijn, de molen en de oude boomgaard vindt u het Gemeentehuis Cothen aan de linkerkant. (Vanaf de snelweg is het ongeveer 10 minuten rijden.)